«Osdalsulvene MÅ bort»
Du må være logget inn for å kunne ta et standpunkt!
åtte er positive
Vegard H. er for
May A. B. er for

Byrokrattie har ovrteke makten.

knut n. er for

Byråkratene og øvrige fanatikere i rovdyr debatten må snart lære seg demokratiske spilleregler!

Åge N. S. er for

Går itj ann at ulven ska få spre sæ utover heile landet.

Roy R. er for
Inge B. er for

DN bør holde seg til vedtatt norsk rovdyrpolitikk.

Arne N. er for

Direktoratet for naturforvaltning må bare forholde seg til Stortingsflertallet.

Tor A. er for

Det Norske storting har bestemt at det ikke skal være revirmarkerende ulv i Rendalen. Direktoratet for naturforvalting har så langt nektet å fjerne disse ulvene. Jeg skjønner ikke at noen kan fatte/forsvare et vedtak som går på tvers av hva stortinget har bestemt. Tenk deg hvor kaotisk Norge ville bli hvis landet skulle styres etter de samme prinsipper som Direktoratet for naturforvaltning her demonstrerer. De nekter å utføre hva stortinget har bestemt.

Bli også med i facebook gruppen

Skriv en kommentar i debatten

Exclamation_desat_24

Det ser ut til att WWF styre SV, SV styrer DN som
igjenn styrer eit tafatt storting?.

Exclamation_desat_24

Etter alle år med drepig, dreping og atter dreping av ulver i Norge er det et lite lyspunkt når DN ikke vil tillate at flokken i Osdalen utryddes. Det er utrolig hvordan det jamres og skrikes når man ikke får viljen sin slik man er vant til. Noen mennesker er sykelig opptatt av å hate ulv. Jeg er glad for at det endelig er noen med et helt annet syn som begynner å komme til orde, jeg tenker på de som driver Spydspissen og en del andre som er lei av det ensidige inntrykket av folk i Rendalen som blir presentert av rovdyrhaterne. Det har i pressen lenge blitt fremstilt som at alle i Rendalen er plaget av rovdyr og ønsker å drepe dem, men endelig begynner dette bildet å slå sprekker.

Exclamation_desat_24

hei
jeg syns at DN har gjort rett i å forby mording av de siste 10 ulvene vi har i landet. DN retter opp i den store feilen stortinget gjorde da de trodde de kunne fatte vedtak om hvor ulven skulle leve, bestemt av dem menneskene….. så gratulerer DN, ikke la dere knekke av nærsynte rovdyrhatere. stortinget har gjort feil, og det kan ikke dere noe for, men dere kan stoppe og forandre utviklingen av dette. bra at dere beskytter ulven.
hilsen Anna

Exclamation_desat_24

Det norske storting bør utvide ulvesonen til hele Rendalen, fordi her er ett overskudd av elg , som igjen ødelegger skogen.
Skal 22 sauebønder sitte og bestemme over naturen på den måten.
Forøvrig er det nå en god del mennesker som lever av naturturisme i Rendalen. Ved siden av Spydspissen Naturopplevelser er det 6 andre firmaer som har organisert seg der .
Rovdyrmotstanderne er ikke engang solidarisk med mennesker som bor og arbeider i Rendalen og forsøker å skape ett næringsgrunnlag der .
Bøndene har bestemt over liv og død over rovdyra altfor lenge.
Begynn å leve etter hva nordmenn lærer andre land, nemlig hvordan eksistere i nærvær av rovdyr .

Exclamation_desat_24
[Bilde 1037113 finnes ikke eller har blitt slettet]
Exclamation_desat_24

Mange har prøvd å finne grunnen til dette enorme hatet mot ulven. Bjørneboe var en av dem , som mente at mennesker som hatet så sterkt, ville kvitte seg med hatet ved å drepe det som var skyld i dette hatet . Det samme uttalte en forsker på ett rovdyrseminar for ett år siden. Hitler avlivet 6 millioner jøder for å drepe jøden i seg selv .
Staten burde legge en pott i kassen til de forskjellige fylkesmenn som de kunne bruke på å tilføre eksagt kunnskap om dette vakre intelligente dyret og ikke dra fram gamle kirkebøker som diverse prester har nedtegnet etter å ha luktet på altervinen.

Exclamation_desat_24

“At stortinget nekter Ulv å hevde revir i Rendalen,….”
Hva med å snu litt på den..
Hvorfor skal vi ha Sau i forvaltningssonen for rovdyr? Kunne nekta halve Hedmark å ha Sau i utmark da. Det ville vært en merkedag i Norsk utviklingshistorie.
En ting til, det kom en ny lov i fjor som går på dyrehold og dyrplageri. Kanskje på tide at den blir håndhevet også da eller?
Hadde det Norske folk visst hva som skjer med store mengder Sau i utmark så kunne saken fått en interessant utvikling,…

Exclamation_desat_24

Jeg tror storparten av det norske folk vet om dette, men politikerne er for feige til å se sannheten i hvitøyet, de forettrekker å følge massen som bare ser medias bilde av denne konflikten , nemlig gr“tende sauebønder som klemmer en dø og blodig sau til seg , mens han med kaldt hjerte sender dyra ut til død og lidelse og vet at myndigheter sørger for erstatning også for hans uansvarlighet, dessuten tjener han 1000 kr. pr. sau ved erstatning, han får bare 700 på slakteriet .

Exclamation_desat_24

Jeg blir flau når jeg prater med folk i utlandet,de spør ofte om naturen vår og jeg må med en flau smak fortelle om at rovdyr ikke er vellkomne i norge og at uten sverige hadde vi ikke hat noen bjørn eller ulv i det hele tatt.
Jeg annbefaler dem heller til steder i sverige hvis de kommer til norden for og oppleve natur.

Exclamation_desat_24

MEGET bra innlegg fra Dag !!

åtte er kritiske

Rendalen er det perfekte stedet for ulvene og de er til ingen fare for sauedrift

May H. S. er mot

Sau skaper konflikter i ALLE sammenhenger, unntatt blant enspora bygdinger.

Dag er mot

Honnør til DN i denne saken. Selvsagt skal ikke disse ulvene bort!

Anne M. V. er mot

Ulven var her først. Vad blir det neste dyr som ska utrotes?

Greger er mot

Ulv må som alt annet naturlig hjemmehørende vilt kunne etablere seg der den vil…

Svein S. er mot

ulvene hører hjemme i Rendalen, og ikke der menneskene bestemte de skal være. la dem være i fred

Anna U. er mot

ulvene hører hjemme i Rendalen, og ikke der menneskene bestemte de skal være. la dem være i fred

Anna U. er mot

DN har gjort det riktige som forvaltnorg for norsk natur

Eva M. er mot