Kirken - Homofile og nestekjærligheten

KIRKENHOMOFILE OG NESTEKJÆRLIGHETEN ?
Når skal homofile og lesbiske bli behandlet som likeverdige mennesker i kirken ? Når skal de få lov til å bli viet på lik linje med andre?Jesus sa i min fars hus er det plass til alle og på søndagskolen sang vi Jesus elsker alle barna -alle barna på vår jord – om du er rød og grønn og svart er det samme har han sagt osv.
En viktig grunn til at jeg som kristen ikke har noen menighetstilknkytning er den at ingen av menighetene inkluderer ALLE. Når det gjelder kirkens behandling av homofile og lesbiske spør jeg om dette er forakt for menneskeverdet ? Min oppfatning av bibelen og det kristne budskap er at ingen mennesker, hverken biskoper, prester el. andre har lov til å dømme og utestenge andre. Det er kun Gud som skal dømme oss, og det står tydelig i trosbekjennelsen. At homofile og lesbiske nektes vielse i kirken oppfatter jeg som diskriminering, og her bør vel likestillingsombudet ha et ord med i laget ?
Norske lover forbyr diskriminering av homofile og så lenge homofile blir nektet vielse i kirken bør kirken nektes statsstøtte. En betingelse for å motta statsstøtte er vel at man følger norske lover ?
Gunn Pound

Vist 137 ganger. Følges av 3 personer.

Kommentarer

Exclamation_desat_24

Homofile skal ikke vies i en kirke. Kirken skal slutte og løpe etter folk. Hvis man ikke tror på det som står i boken, så får man finne seg en annen religion.

Exclamation_desat_24

Det som står i boka er at STØRST AV ALT ER KJÆRLIGHETEN. Jesus sa : I min fars hus er det plass til alle. Derfor bør homofile ha de samme rettighetene i kirken som alle andre.

Exclamation_desat_24

Kristendommen og kirken tillhører de kristne. Det er mange religioner å ta av. De homofile kan ikke og bør ikke være en del av kristendommen.

Exclamation_desat_24

Ikke du heller Smokie.

Nationen: Debatt

Velkommen til Nationens debattsider. Her møtes Nationens lesere for å dele nyheter og diskutere store eller små saker.

Skriv innlegg

Legg ut bilder