Nei til EU og EØS

Eit overveldande fleirtal er motstandarar av at Noreg skal melde seg inn i EU. Det er bra. Det er ønskeleg at euroen og EU, med alle EU sine institusjonar, vert kasta på historia si skraphaug.

Noreg er heldigvis ikkje medlem av EU. Dessverre har vi ein del skadelege bindingar til EU-systemet, og den aller skadelegaste er EØS-avtalen. EØS-avtalen er ein sjølvpålagd husmannskontrakt, som gjer at særs mange av vedtaka som vert gjort i EU-systemet òg vert norsk lov.

Det eine EU-direktivet meir skadeleg enn det andre vert banka igjennom av eit EU-lojalt fleirtal på Stortinget. Gjennom datalagringsdirektivet har vi fått eit svekka personvern. Gjennom tenestedirektivet og vikarbyrådirektivet har dei som arbeidar for å dumpe løn- og arbeidsvilkår i Noreg fått auka makt. Gjennom matsminkedirektivet har vi fått ein større del av direkte helseskadelege stoffar i maten. Og så bortetter. Fleire skadelege EU-direktiv kjem rett rundt hjørnet.

Det er viktig at den skadelege EØS-avtalen vert sagt opp, jo før jo heller. Det er òg viktig å trekke Noreg heilt ut av EU sitt militærapparat, Schengen og Frontex, i tillegg til å seie opp veterinæravtalen med EU.

Anders Hamre Sveen
Vara til landsstyret i Raudt
Stryn

Vist 135 ganger. Følges av 2 personer.

Kommentarer

Exclamation_desat_24

EU er et verktøy for finanseliten. Hverken mer eller mindre. EU ble aldri ‘laget’ for oss borgere og oss konsumenter. EU er til for at finanseliten og industrien ønsker å få fjernet alt som kan forhindre fri flyt av varer og tjenester. Tollmurer skal vekk, banksystemet skal sentraliseres, politiske beslutninger skal sentraliseres. Land som er i økonomisk krise skal trues inn i enda dypere krise ved å påtvinges enda mer gjeld til sentralbanker, IMF osv. Når det så går opp for landets korrupte politikere at de ikke klarer å betjene gjelda (æhhhh noe de forøvrig ikke klarte før heller), så begynner finans-jævlene å friste med at eneste vei ut av gjeldshelvetet er å begynne å selge landets ressurser.

Det er takket være Gro Harlem Brundtland og hennes ‘partners in crime’ (som Jens Chr. Hauge, Thorvald Stoltenberg, Jens Stoltenberg, Jonas Gahr Støre, Erna Solberg, Siv Jensen) og alle de andre GLOBALISTENE og frihandelsforkjemperne at vi nå sliter med EØS avtalen. Ufattelige verdier går ut av dette landet og rett i lomma på finanseliten, og til såkalte bistandsprosjekter i utlandet som i all hovedsak er til for at en korrupt finanselite skal komme seg inn bakdøra til disse såkalte U-landene.

Det er et skittent politisk spill på høyeste nivå. Og norske politikere er med på leken. De kvier seg ikke for å selge unna norske ressurser til finans-jævlene. Alt skal privatiseres. Og da blir det meste også dyrere. Dette vet våre politikertopper, med de bryr seg ikke. Det er viktigere å få til en bra CV, og en politisk karriere… få de rette kontaktene. Da føler de seg bra.

Les boka: Seeds of Destruction – The Hiden Agenda of Genetic Manipulation og få et innblikk i hvordan verdens ledende politikere og finanseliten i svært mange år har planlagt og benyttet verdens matvareproduksjon i et skittent politisk spill. Et spill som nå har resultert i at verdens matvareproduksjon og matvaresikkerhet er i ferd med å ødelegges med sprøytemidler og genmodifiserte organismer: Ny studie viser at GMO og Roundup kan resultere i kreft – nyre og lever problemer

Nationen: Debatt

Velkommen til Nationens debattsider. Her møtes Nationens lesere for å dele nyheter og diskutere store eller små saker.

Skriv innlegg

Legg ut bilder