----Norge på vei til undergang og elendighet

De siste skal bli først, de svake skal bli sterke og de fattige rike heter de.
Dette er bare ordtak men alikevell så ser jeg forfallet komme og spesielt blant de unge, på kunnskap om og overleve mentalt. med så dårlige kunnskaper om de med , mat, ernering, mangel på kulturellbevisthet og vår historie vi har et samfunn som sakte flyter ut med kaos og anarki se bare på skole og eldreomsorgen ja for og ikke snakke om barneomsorgen, ute av fungsjon.

A gjenger og B gjenger narkosyndikater og triaden styrer Oslos bakgårder mennsker går til grunne hver dag mens vi har et politisk system der folk blir betalt godt for og stå frem på TV og si at alt er så bra og kan ikke bli bedre.

Noen foreldre sender sine barn til Telemarksbataljonen som lærer de og drepe for betaling i Afganistan, andre foreldre lærer barna at viss de ikke er vinnere i et skirenn for eksempel ja da er de tapere,dårlige og uduglige men det er en utvei og det er dop og narkotika litt bare litt anabole steroider er ok da har du sjans på og vinne og du må være på første plass, kommer du på andre så har du tapt.

Ganske mange sender ungene sine til kirken og de i desperasjon og etter preken så er de kirkekaffi og mange steder så har de pc`r der de kan gå inn på netthandel med aksjer slik lærer de at det er ikke jesus men penger som redder værden og egentlig så trenger en ikke så mye penger bare det er en Mc.Donald butikk oppe så en får noe og spise, ei brakke å sove i med ei luke i veggen som en kan åpne og så koste hybelkaniner,sjokoladepapir og engangspapptalerkner ut.

De unge bekymmrer seg nok mest over de med å dusje og dette med badehånkler
hva skjer viss dusjen går tom for vann ? er de rart at de ruser seg er de rart at de klikker for dem og har de vanskelig når de begynner med hasj fester på lsd og kokain og ender opp med heroin, de som ikke er narkomane er ledere i kriminelle bander og noen må jo holde hode klart for de finnes rivaliserende bander og noen av dem har blitt eksperterpå og holde purken borte fra steder der de kriminelle har oppdrag.

De er så sørgelig for noen unge så slutter livet når mobilen går til he……, den slutta iallefall og funke.

Vist 148 ganger. Følges av 1 person.

Nationen: Debatt

Velkommen til Nationens debattsider. Her møtes Nationens lesere for å dele nyheter og diskutere store eller små saker.

Skriv innlegg

Legg ut bilder